Michel

 

Ik ben Michel Porro. Ik schrijf elke dag een kort bericht, omdat het kan. Zo kan ik een bijdrage leveren aan de verandering die ik graag wil zien in de wereld.

Op dit moment help ik met de lancering op 21 juni van de Nederlandse versie van The Carbon Almanac. Dit is De Klimaatalmanak, een boek over klimaatverandering met feiten, grafieken, tabellen, tekeningen, quotes, bronnen en acties geschreven door meer dan 300 vrijwilligers uit meer dan 90 landen.

Daarnaast ben ik fotojournalist  voor fotopersbureau Getty Images en reclamebureaus, mijn werk staat op www.michelporro.com

Daarvoor heb ik vijf jaar gewerkt voor Triboo, specialist circulaire kantoorinrichting.

Na voltooiing van mijn studie, specialisatie milieurecht, woonde ik tien jaar in Hong Kong.  In dienst van persbureau AFP.  Vervolgens heb ik in verschillende delen van Azie gewerkt als fotograaf.

Mijn vriendin en ik worden getolereerd door onze drie katten.  We wonen op tien minuten fietsen van het Noordzeestrand. Als het waait windsurf ik; een grote passie en uitlaatklep.

Hoe zit dat met die prei? Mijn vader was Italiaan en zijn naam Porro betekent prei. En ik maak graag een vuist voor dingen die ik boeiend en belangrijk vind.

De waarden die mijn gedrag beïnvloeden zijn: vriendelijkheid, de wereld iets beter maken, vrijheid, leren, redelijkheid, eerlijkheid, doorzetten, dankbaarheid en humor.

Ik heb geen banden met de bedrijven waar ik naar verwijs in sommige berichten. Deze website is puur informatief.